tisdag 5 januari 2016

Sluta lägg energi på Sverigedemokraterna

Det finns ett parti som får mycket utrymme i sociala medier, i insändare i media med mera. Partiet heter Sverigedemokraterna. Deras invandringspolitik och vad de enskilda Sverigedemokraterna gör dominerar det som det skrivs om och förs fram av människor. För den som är intresserad av att veta vad detta parti står för tar del av mycket material. Slutsatsen är enkel. Sluta lägg energi på Sverigedemokraterna.

Jag vet om att det är något som många kommer att protestera mot. Varför sluta lägga energi på ett parti med rötterna i nazismen, som vill nedmontera den svenska välfärden med 90 miljarder kronor, som vill försämra för löntagare med mera? Då får partiet fritt spelutrymme. Min motfråga blir: Varför lägga ned så mycket energi på ett sådant parti samtidigt som knappt någon energi läggs på andra partier och vad dessa vill?

Även om man brinner för att protestera mot det partiet är det än viktigare att vi nu går över och pratar om vad socialdemokratin vill och står för. Låt den informationen flöda i sociala medier, insändare i media med mera.

En person som jag träffade i helgen sa att han fick mycket information av vad Sverigedemokraterna står för men knappt något om andra partier. Det är en väckarklocka. Jag tror att en viktig sak för att socialdemokratin ska få mer stöd är att mycket mer energi läggs på att prata om det än om andra motståndare. De partierna är helt ovidkommande nu då de inte är i en position av att leda Sverige. Ska vi hålla på att sprida saker om de partierna ger vi dem faktiskt gratis reklam.

Det är med andra ord dags att sluta lägga energi på Sverigedemokraterna. Istället är det dags att prata om hur verkligheten ser ut och vad Socialdemokraterna vill göra för att det ska bli bättre för människor. Det är dags för förändring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar